Referenser

Stefan Klingsbo

Organizational Development Consultant 

PCC Coach (ICF)

Simon Danielsson

Multientreprenör programmerare och musiker

Catrin Rappe

Management konsult, ICF Coach, Förändringsledare

Ägare till Move 4 Change AB

Att lyssna på Niki väcker nyfikenhet och skapar energi inombords. Man förstår också att det han säger bygger på en vetenskaplig grund och personlig erfarenhet.

Det går inte att undvika att fyllas med energi och förändringsvilja när man har inspirerats av Niki's brinnande engagemang.

"Genom sitt lugna, förtroendeingivande och engagerade sätt, skapar Niki en stark känsla av trygghet och att vara lyssnad på. Han skapar en möjlighet att få ordning på tankebruset och se vad som är viktigt för mig för att ta mig dit jag vill. Ovärderligt!"

Anna Sanderoth Vilkas

Chief Executive Officer at AB Magnetbyrån, Professional Certified Coach, Board Member, NLP Master, 

I min roll som Mentorscoach har jag fått förmånen att följa Nikolas utveckling som ICF coach och sett hans växande kompetens inom NLP. En resa som kommer att ta honom till toppen! Nikola får mina allra varmaste rekommendationer. 

Niki är en inspirerande coach inom hälsa, kost, träning och allmänt välmående. Nikis coaching har hjälpt mig att finna en bra balans I ett hektiskt arbetsliv där träning och välmående för mig är mycket viktiga delar. Att applicera Nikis coaching i ovan nämnda områden har givit både mig och min organisation viktiga kickar och stärkt oss både personligt och professionellt. Jag vill varmt rekommendera andra att prova Niki som coach avseende träning, kost, hälsa och balans i syfte att skapa framgång bade personligen och för dina medarbetare.

 

- Björn Thorstrand Söderberg & Partners

"Med människan i fokus, nyfikenhet och respekt, är Nikola given som coach för dig som vill sätta tydliga mål och nå oanade höjder i din personliga utveckling!" 

 

- Christina Nyqvist

 

Citat från dagen om ditt föredrag: "Han var bra den där Niki" "idag har jag bokat ett spinningpass för första gången på ett halvår" " i morse mediterade jag" " hörni nu tar vi trapporna". Du har gjort intryck!

- Lennart Zetterlund  

   Bjerking AB