top of page
  • Hälsoriddaren

SKRYT och summering av 2016


Jag sällar mig till skaran av människor som vill visa upp för världen vilket fantastiskt år jag har haft... Jag väljer ut en bunt valda sanningar som känns bra att titta på och lik förbaskat är jag säker på att hälften hade varit nog för fler att titta på... JA! Jag känner mig tursam och tacksam över det liv som jag har och alla de människor jag har omkring mig och jag vet också att inget av det som finns runt omkring mig har kommit gratis och i ärlighetens namn... Hur kul är det egentligen att höra om allt det andra? Självklart har jag en vardag som rusar på i 180 med tre underbart viljestarka barn som skapar utmaningar varje dag och jag lever i en dynamisk relation med min finaste livskamrat <3<3<3

Jag strävar INTE efter sympatier i mitt liv utan vågar påstå att sympati är en bromskloss för bra kommunikation... Empati är något helt annat och KÄNNS fint och vinner i längden. Empati betecknar förmågan att uppleva och förstå andra personers känslor. Empatibegreppet är nära besläktat med inlevelse och medkänsla. Empati handlar om en psykisk förmåga att förstå och känna med andra, vare sig personen håller med eller inte.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Empati

Jag är en person som GILLAR att inspireras av andra människor liv och berättelser och jag KÄNNER empatiskt för människor i nöd och det gör ibland så ont så att tårna krullar ihop sig av obehag när jag ser andra människor lida och må dåligt. Jag har inte lika lätt att SYMPATISERA med människor som tycker att det är viktigare att deras egna lycka går före alla andras och att deras liv minsann är mer värdefullt än någon annans.

Jag GLÄDS åt andra människors framgångar och jag älskar att sprida mitt budskap om bättre hälsa och välmående ur ett holistiskt perspektiv där alla delar av människan får ta plats.

Så med det sagt så tänkte jag ge mig på en liten summering av 2016

Nedanstående lista är ett axplock ur de positiva händelser som skett och till denna lista bör också läggas hundratals timmar av coaching och naprapatbehandlingar jag utför varje år:)

- Certifierats inom NLP (Praktisk psykologi med inriktning på kommunikation)

- Examinerats som Diplomerad PROFESSIONELL COACH via Gothia Akademi

- Erhållit mitt certifikat som Professional Certified Coach (PCC) enligt ICF

- Gått utbildningen till praktisk FÖRÄNDRINGSLEDARE hos Gothia Akademi

- Genomfört en fulldistans IRONMAN triathlon på Mallorca 4k simning 180k cykel 42k löp

- Fyllt 40 år

- Föreläst för exempelvis GRÖNA LUND och GE healthcare i Uppsala.

- Hållit i WEBBSEMINARIUM om hälsa ur ett Salutogent perspektiv för ICFs medlemmar

- Inlett samarbete med Björn Eklöf och hans företag WinWeDo

- Skapat min egna hemsida som du just nu är inne på:-) www.holistisktledarskap.com

- Inlett samarbete med Svenska Tandläkarförbundet som en av deras kursgivare

- Tillsammans med min finaste Anna fortsatt driva det holistiska centret FORM träning & hälsa i Knivsta tillsammans med våra fina medarbetare.

- Börjat träna Karate IGEN!

Det kanske uppfattas som skryt och det är HELT OKEJ om du tycker så :-) Personligen är jag STOLT över det jag har skapat och tror att 2017 kommer att bli helt fantastiskt!

Mitt nästa inlägg kommer att handla om hur DITT liv också kan bli ÄNNU MER FANTASTISKT!


50 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page