top of page
  • Formholistic Knivsta

När förändring är ett faktum! Hur hanterar du det på ett BRA sätt?


Kanske är det så att du står inför en förändring av något slag, eller att företaget som du jobbar på gör det...? Du kanske behöver ändra något i ditt liv eller ditt företag kanske ligger i en expansionsfas eller varför inte en minskningsfas...Oavsett så finns det oftast något syfte med förändringen och för att det ska bli så som du förutsatt eller önskat så behöver fokus ligga i målet. Förändring kräver energi och engagemang för att det ska lyckas och för att genomförandet ska ske.

Jag har precis läst boken Hjärnstark skriven av läkaren Anders Hansen och han bekräftar genom stenhårda fakta hur och varför träning får oss att må bättre och stärka vår hjärna. För att kunna frigöra din fulla potential så behöver din fysiologiska beredskap vara stark och först då blir alla nycklar tillgängliga för att öppna upp de dörrar som tidigare varit låsta. 

När jag tillsammans med mina kollegor Anna Persdotter Tramontana och Stefan Klingsbo anordnar kurser i det Holistiska ledarskapet så kallar vi det för Energymanagement Dvs hur du hanterar dina energinivåer på bästa möjliga sätt. 

Utbildning inom fysiologi, relation/ledarskap och psykologi varvas med upplevelsebaserade övningar och fysisk aktivitet (individuellt anpassad) för att öka inlärningen och för att skapa så bra förutsättningar till positiv förändring som möjligt. 

Kanske står du och velar och tänker att NÅGONTING måste hända men du kan inte riktigt sätta fingret på det... Då hjälper jag dig att bolla dina idéer,,, som ett professionellt bollblank:) 

Kanske, kanske leder det dit du vill eller så leder det till ännu högre höjder än du någonsin föreställt dig. 


82 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page