top of page
  • Hälsoriddaren

Hur du enkelt kan börja coacha dig själv!


Att ta ett beslut är ofta skillnaden mellan att något händer eller inte...

I somras så tog jag ETT beslut som kom att påverka väldigt många områden i mitt liv!

Lite historik bakom detta är att jag under min vuxna del av livet har varit en RIKTIG BADKRUKA!!! Kallt vatten och min kropp har liksom inte gillat varandra to say the least:-) Jag har också linkat ATT hoppa i kallt vatten med riktigt obehagliga känslor... Dvs själva beslutstagandet! När jag väl kommit i så har jag alltid kunnat bada länge....?!?

Så förra sommaren tog jag alltså ett avgörande beslut. Jag skapade ett mål för mig själv att se varje dopp i somras om en metafor för att ta jobbiga och obehagliga beslut utan att tveka:-) Målet var att utan att tveka kliva i/hoppa i vattnet oavsett var vi stannade. Jag badade till och med i Mälare sent i september i år och det har ALDRIG hänt förrut!

Det roliga med badbeslutet är att det har gett ringar på vattnet! Jag har lättare för att ta beslut och jag tvekar inte längre för mindre behagliga utmaningar som tex att sticka ut och springa tidigt en lördagmorgon som idag...

Jag har alltså lyckat programmera om min strategi för beslutsfattande på neurologisk nivå och som NLP Coach jag är så har jag kollapsat ett stort ankare som har hållit mig fast i ett negativt kraftlöst mönster!

Vad har du för hang-ups som hänger ihop med andra beteenden i ditt liv? Skulle du kunna ändra något konkret just nu för att du lättare ska kunna ta kraftfulla beslut i ditt liv?

"The PAST does not equal the FUTURE! Unless you allready live there!"


13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page