• Hälsoriddaren

GE Healthcare - Jag är INTE en inspirationsföreläsare!


Jag är INTE en inspirationsföreläsare...! För mig är det viktigt att människor som lyssnar på mig får reflektera, nå insikter och att de får med sig några redskap som de kan använda sig av i sin vardag om de på köpet blir INSPIRERADE så är ju det också toppen:-). Jag brukar beskriva det jag gör som ett "interaktivt coachande föredrag som skapar insikter och möjligheter till varaktig förändring".

Föredraget riktar in sig på VAD det innebär att befinna sig i ett tillstånd av totalt ENGAGEMANG och vägarna dit!

Igår hade jag förmånen och privilegiet att få tala inför en härlig grupp människor från GE Healthcare i 90min och som avslutning ville kunden gärna ha någon form av yogaliknande pass på 40mim och så blev det. Det känns riktigt kul att veta att jag både har erfarenheten och kunskapen att kunna göra båda dessa saker.

Föredraget gavs på Nova Park Conference och som vanligt så genomsyras atmosfären där av professionalism och hög kvalitet (kika gärna på deras hemsida här!:)

GE Healthcare är ju som bekant ett enormt stort företag och det är lite extra kul att deltagarna kom från andra delar av världen också tex Storbritannien och Indien. Det innebar att mitt 90min prat behövde ske på Engelska också vilket inte kändes som något större hinder och det gick verkligen toppenbra! Mycket skratt och bra frågor under hela föredraget.

F-R-P modellen (R-P-P) är mitt flaggskeppsföredrag där jag tar upp vad som leder till engagemang, energi och flow i livet och då både privat och på jobbet. Grundtesen är att allt kommunicerar.

Vi består alla av celler som bildar våra organ och sammanbinder våran kropp för att skapa en människa. För att vi som männsikor ska kunna må så bra som möjligt så behöver vi börja på cellnivå för om våra celler mår bra så mår hela kroppen bra och när hela kroppen mår bra så mår också knoppen bra! SÅ ENKELT ÄR DET.

Nationella folkhälsokommittén i Sverige definierar hälsobefrämjande arbete som "... den process som ger människor möjlighet att öka kontrollen över sin hälsa och befrämja den. För att detta ska kunna uppfyllas måste människan ges förutsättningar att kunna påverka de faktorer som kan begränsa dessa möjligheter och det är den processen som hjälper människor att uppleva en känsla av sammanhang liksom ett fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande"

Alla mina strategier och lösningar för företag eller privatpersoner utgår från ett Holistiskt synsätt där hela människan står i fokus för att skapa så stor påverkan i rätt riktning som möjligt.

"Förändring sker innifrån sägs det... Det håller jag verligen med om! Ändra din fysiologi så ändrar du din psykologi" och ändrar du dina psykologiska strategier så ligger det nära tillhands att ändra din syn eller tolkning av dina relationer, till dig själv, dina närmaste eller människor i största allmänhet...

Tycker du precis som jag att det är viktigt att männsikor på din arbetsplats blir medvetna om vilken kraft det ligger i att skapa varaktiga förändring? Att få dina kollegor, vänner, anställda att höja kvaliteten i sina liv och samtidigt inse att det också hänger ihop med hur engagerad du känner att du orkar vara på jobbet?

Är det intressant så får du GÄRNA kontakta mig för en offert eller förslag om upplägg:-)

Lev i hälsa och välmående!


12 views0 comments

Recent Posts

See All