top of page
  • Hälsoriddaren

Gothia Akademi


Sitter inne på Starkbucks vid Stockholms central och väntar på mitt MTRexpresståg som ska ta mig till Göteborg för att ytterligare en gång få fylla på med kunskap och erfarenhet i den ädla konsten att gjuta guld ur bly - Professionell Coaching:-)

Jag har jobbat med coaching på professionell nivå under många år nu och inom alla möjliga områden så som träning, ledarskap, hälsa och kommunikation/relationsorienterad coaching...

För snart ett år sedan kände jag att jag ville öka på min verktygslåda med lite nya redskap och började leta runt i Sverige på olika utbildningar inom coaching och ledarskap och om sanningen ska fram så hade en utbildning i Stockholm varit både praktiskt och enkelt då jag bor i Knivsta (27min med tåget in till Stockholm Central) men... Så blev det inte och det är jag så oerhört tacksam för.

Efter massa research och internetsurfande så kände jag att Gothia Akademi hade ALLT som jag ville ha av en coachingutbildning.

Jag ser verkligen fram till att träffa mina kurskamrater och höra vad de har haft för sig den senaste tiden.

Gå in på Gothia Akademis hemsida och kika runt om du också är intressad av att kunna gjuta guld av bly som en äkta sinnesalkemist!

GOTHIA AKADEMI - Fint va!


87 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page