About

Nikola Tramontana
Hälsoriddaren

"I am so grateful and happy that I have had the opportunity to take part of your supreme coaching skills and guidience" 

- Anna-Lena Eriksson

  • LinkedIn Basic Black
Andra säger om mig att jag är professionell, kunnig och passionerad inom mitt yrke - jag är beredd att hålla med om det. Jag har vigt de senaste 18 åren till att jobba med coaching, träning och hälsa... Det har gett inte bara erfarenhet utan också en känsla för olika mönster inom mänskligt beteende.
 
"Min erfarenhet av att leda människor inom mina egna företag ser jag givetvis också som en fördel när det kommer till att jobba med männsikor och företag".

Nikola Tramontana 

 

Gift trebarnsfar, kunskapsfetishist och träningkonnässör

 

ICF Professional Certified Coach (PCC), ICF, NLP Certified business and communikations practitioner INPLTA, Legitimerad Naprapat , Avancerad Holistisk Tränare, Hälsostrateg och Personlig Tränare med ett brinnande begär av att vilja hjälpa människor och företag med personlig utveckling och företagsutveckling genom professionell coaching, ledarskapsträning och ett holistiskt synsätt.

 

Min erfarenhet sträcker sig för tillfället över 30000 dokumenterade klient och patient konsultationer inom Coaching (enligt ICFs kärnkompetenser), Naprapati (avancerad manuell medicin), Holistisk coaching och Avancerad Personlig Träning. Jag instruerar sedan 16 år tillbaka även gruppass i yoga, spinning, cirkelträning, styrkepass, step-up, funktionell träning, löpteknikträning så med andra ord det mesta som har med träning att göra...

 

Personligen gillar jag att åka runt och delta i olika lopp och tävlingar och då gärna triathlon (genomförde min första långdistansthriathlon IRONMAN Mallorca i september 2016), cykling (både landsväg och MTB), löpning och multisport.

 

Jag har startat upp och drivit restaurang och kafé, arrangerat träningsresor till Kroatien och företagsevent så som kick-offer och konferenser både i Sverige och Kroatien (i sammarbete med Croatia Yacht Club).

 

Jag jobbar kontinuerligt med att utveckla och leda work-shops, seminarier och föreläsningar inom businessorienterad coaching, målsättning, kommunikation, hälsa, manuell medicin, prestationpsykologi och personlig utveckling. 

 

"Jag tror att hälsa är ett förhöjt tillstånd av välmående i ditt sinne, din kropp och ditt känsloliv"

 

Om våra känslor är balanserade så har vi lättare att skapa kraftfulla och bra relationer, både till oss själva och till andra. Om din fysiologiska beredskapsnivå är hög dvs din kropp mår toppen på cellnivå och ditt psykologiska immunförsvar och psykologiska strategier kontinuerlig är uppgraderade och vältränade så vågar jag påstå att dina förutsättningar för att uppleva FLOW, ENGAGEMANG och en ÖKAD KÄNSLA AV SAMMANHANG i livet är mycket stora.

Pssst! FÖLJ gärna HÄLSORIDDAREN på Instagram @halsoriddaren