top of page

Tjänster

Energymanagement - Lev ditt liv till 100% engagerad och i balans

Ett engagerande föredrag som hjälper deltagarna att skapa insikter och referenser till sitt egna liv...

 

  • Hur lever man ett liv i känslomässig, psykologisk och relationsmässig balans? 

  • Vad är energi och hur kan vi skapa, förvalta och sprida energi och engagemang till våra kollegor, barn, partner och vänner...

 

Detta är mitt flaggskeppsföredrag och tar upp det mesta om vad som skapar en engagerad livsstil som håller på lång sikt. Deltagarna får med sig några enkla verktyg att använda i sin vardag. 

 

Innehållet i föredraget rör alla delar i F-R-P modellen dvs vår FYSIOLOGI - vila, träning och näring. Vår PSYKOLOGI - tankar, känslor och beteende. Våra RELATIONER - till jaget, vi-et och ni-et. 

 

Ett liv som har balans i F-R-P är ett liv med mening, engagemang och FLOW!

 

Tidsåtgång 90min + eventuell bensträckare

Kostföredrag - "Hur påverkar min kost mina celler, sinne och humör" 
  • Du ÄR (verkligen) vad du äter

  • Din kost är din medicin  

  • Kom i form utan recept och kaloriräkning

 

Hur människor ska eller bör äta är ett omtivistat ämne och lika gammalt som människan själv... Finns den perfekta kosten och reagerar alla lika på samma kost? Hur funkar egentligen vår ämnesomsättning och hur bör jag äta för optimala resulat på min sömn, min prestationsförmåga och livskvalitet... Det är sådant som tas upp i detta uttömmande, intressanta och tankeväckande föredrag om en av de viktigaste faktorerna för mänskligt liv - vår kost!

 

Kost, träning och näring har varit min ständiga fprofessionella följslagare de senaste 20 åren av mitt liv och ligger mig varmt om hjärtat. Det är ett av mina speciella särintressen precis som matlagning.

 

Tidsåtgång 90min + eventuell bensträckare och kort fika

Everything communicates - Hur förhåller du dig till ditt liv?

Deltagarna tas med på en resa i sig själva genom att själva interagera i detta coachande föredrag. Vad är coaching och hur funkar det? Hur kommunicerar vi med oss själva och andra? Vad är effektiv kommunikation?

 

Livet oändliga möjligheter - Vi föds och växer upp med de föräldrar som råkade bli våra, med de grannar som råkade vara våra, med de klasskamrater och lärare som råkade vara våra. Allt det där och många andra omständigheter påverkar vilka val vi har gjort och var vi befinner oss idag och från där vi står idag fattar vi de val och beslut som verkar vara de bästa möjliga av dem som finns tillgängliga... 

 

Hur kan vi nå vår fulla potential och bryta de invanda mönster som styr och formar våra beslut? 

 

  • Hur du ser på dig själv påverkar hur du beter dig mot andra

  • Hur du beter dig mot andra påverkar hur de ser på dig

  • Hur andra ser på dig påverkar hur de beter sig mot dig

  • Hur andra beter sig mot dig påverkar hur du ser på dig själv

 

Men du, var startar det egentligen? 

 

Tidsåtgång 90min + eventuell bensträckare

 

"Att lyssna på Niki väcker nyfikenhet och skapar energi inombords. Man förstår också att det han säger bygger på en vetenskaplig grund och personlig erfarenhet."

 

Detta är ett urval av de fördrag och workshops som jag håller. Vill ni ha en skräddarsytt föredrag för just ditt team eller din arbetsplats så är det bara att höra av dig. Mina specialområden är, kost, träning, holistiskhälsa, coaching, ledarskap, motivation, mental träning, NLP - Neurolingusitisk programmering. 

bottom of page